Πως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λιγότερο λάδι στην πράσινη
σαλάτα σας χωρίς να υστερεί σε γεύση; Απλό, γρήγορο και νόστιμο. Σε ένα μπολ ή
μικρό μιξερ τύπου μούλτι βάζουμε λίγο λάδι 1-2 κουταλιές της σούπα, 2 κουτάλιές
της σούπας μουστάρδα, ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι, 2 κουτ. Σούπας ξίδι και λίγο
αλάτι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και έχουμε ένα πλούσιο ντρέσινγκ με πολύ
λιγότερο λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου