Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μήπως να σηκωθούμε από τον καναπέ;




Αναζητώντας το εύκολο αδυνάτισμα, κυκλοφορούν μέχρι και παπούτσια που αδυνατίζουν. Όσοι τα δοκίμασαν θα σας πουν ότι λειτουργούν. Έχετε αναρωτηθεί όμως γιατί; Τι διαφορετικό έχουν από τα άλλα; Κάτι πολύ απλό: Βρήκαν επιτέλους τον τρόπο να κάνουν τον κόσμο να περπατήσει! Ότι προτείνουν τόσα χρόνια οι ειδικοί για την βελτίωση της υγείας και τον έλεγχο του βάρους, χρειάστηκε ένα έξυπνο μάρκετινγκ για να γίνει τελικά πράξη. Με τον ίδιο χρόνο περπατήματος και οποιοδήποτε ανατομικό παπούτσι πέραν των «ειδικών» να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα ίδια ακριβώς οφέλη.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μύθοι ή αλήθειες συνέχεια

Μύθος

Το να χάνεις γεύματα είναι καλός τρόπος για να χάνεις βάρος



Δεν είναι μόνο ανθυγιεινό, αλλά θα απορροφάς περισσότερα όταν τελικά τρως γιατί θα πεινάς κατά την διάρκεια της μέρας. Δεκάδες έρευνες τονίζουν πως ένα πλήρες πρωινό και πολλά μικρά γεύματα κατά την διάρκεια της ημέρας βοηθάει στο να χάσεις βάρος από το να μειώσεις τα γεύματά σου και να τρως λιγότερες φορές την ημέρα. Ο λόγος; Τα ασταθή γεύματα δεν βοηθούν τον οργανισμό σου να ρυθμίσει τον μεταβολισμό σου.


Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Βρέθηκε το χάπι για το αδυνάτισμα



Όταν τρώμε δεν μιλάμε, το φαί μας κυνηγάμε!


«Όταν τρώμε δεν μιλάμε, το φαί μας κυνηγάμε», μας λέγανε παλιότερα οι γονείς ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο φαγητό μας.




 Τώρα θα συμπληρώναμε: «όταν τρώμε δεν βλέπουμε τηλεόραση, ούτε ασχολούμαστε με τον υπολογιστή», αφού πλήθος μελετών έχει δείξει ότι η δύναμη της εικόνας  αποσπά την προσοχή του εγκεφάλου και είτε τρώμε μεγάλες ποσότητες φαγητού ή δεν υπάρχει ο εγκεφαλικός κορεσμός με αποτέλεσμα να πεινάμε γρηγορότερα ενώ ήδη έχουμε φάει αρκετά.